GRANDTARIA PIERRE

GRANDTARIA PIERRE Van de beste chef in Zwijndrecht!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1704 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grandtaria Pierre. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 9:28 Prima netjes op tijd bezorgd alles goed op temperatuur alleen weinig pindasaus bij de trio balletjes lekkere patat
31 mei 2022 om 22:20 Stoofvlees, was sap met ui.. Alle saus door de tas heen gedonderd 1 grote bende.. wat een klote tent.
29 mei 2022 om 19:39 Vaker besteld bij hun maar dit keer was het de zoveelste tegenvaller. Kroket was in de frituur kapot gegaan en kreeg het zo in een bakje. Kon het niet eten want er kwam alleen maar frituurvet uit drPatat was wel lekker maar saus was wel heel weinig.
27 mei 2022 om 21:38 Bezorgtijd 18:00 uur Krijg je het om 17:15 uur Volgende keer accepteren we dit niet meer. Dan kunnen ze het eten mee terugnemen.
14 mei 2022 om 23:37 bezorging binnen 50 min ondank spits tijd 18.00 u. kipkerrie goddelijke heb echt genoten.
13 mei 2022 om 20:05 Is 90 minuten “zo snel mogelijk”? En wat krijg je dan? Je krijgt koude patat met heeeeel veel kleine harde stukjes, kipsate die wel warm is maar waar een laag olie op drijft brrrr Alleen de frikandel speciaal en het bamihapje waren goed.Jammer hoor!
27 apr 2022 om 20:43 2,30 uur gewacht voor een simpele bestelling. 1.30uur later dan de afspraak.
27 apr 2022 om 19:50 Levering was niet compleet, na bellen duurde het nog 1 uur voordat rest werd geleverd. Na bellen werd gezegd het komt pas mee als we een rit die kant op hebben.
25 apr 2022 om 19:41 Gefrustreerde bezorger omdat buurt onbekend was. Hierdoor wat grof
23 apr 2022 om 8:27 goede hap
18 apr 2022 om 21:08 Eten was goed, alleen wel lekkerder als ze de sausjes waarvoor je betaald heb er ook daadwerkelijk bij doen. Bezorging prima!
15 apr 2022 om 19:59 Het was weer heerlijk, de patat was goed gebakken